Öne Çıkanlar gündem özeti terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk MSB gündem başlıkları enflasyon HAVA HAREKATI tesk genel başkanı bendevi palandöken tüik abd CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak

Ruhani: ABD’nin Komplolarını Etkisiz Hale Getireceğiz

ABD Başkanı Donald Trump'ın ülkesinin İran ile yapılan nükleer antlaşmadan çekileği açıklaması ve bölgesel sorunlar nedeniyle Tahran ile Washington arasındaki gerginlik sürerken İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani,  “ABD, Siyonist ve gerici Arap birliğinin komplolarını etkisiz hale getireceğiz” dedi.

Mehr News’a göre, Cumhurbaşkanı Ruhani, yaptığı Doğu Azerbaycan ziyareti kapsamında Tebriz’in Tahti Stadyumu’nda halka seslendi. “Halkımızın yaşamıyla piyasanın huzurunu koruyacağız” diyen Ruhani şöyle konuştu:

“ABD, Siyonist ve gerici Arap birliğinin İran halkının gelişimi üzerinde yapmayı amaçladığı komploları etkisiz hale getireceğiz. Beyaz Saray sakinleri de taahhütlerine bağlı kalıp kalmamaları fark etmeksizin İran milletinin onların karşısında dimdik duracağını fark etmeli.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.