Öne Çıkanlar meclis gülben ergen Ebru Gündeş ambulans İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu yeşil türbe ted KADRO abd savunma bakanı 2016 yıl bütçesi muş kılıçdaroğlu

Rusya: Dörtlü Zirve Çok Önemliydi

Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Sergey Verşinin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ev sahipliğinde Cumartesi günü İstanbul’da düzenlenen Suriye konulu dörtlü zirvenin çok önemli olduğunu, ancak bu formatta yeni bir görüşme planlanmadığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un cumartesi günü İstanbul'da gerçekleştirdiği zirve ile ilgili açıklamalarda bulunan Verşinin, görüşmelerin çok önemli olduğunu vurguladı. Verşinin, "Küçük grup üyeleriyle sürekli iletişim halindeyiz. Şu an için Rusya ve Türkiye ile Almanya ve Fransa arasında yeni bir görüşme planlanmıyor" dedi.

Sputnik de Suriye konulu dörtlü zirvenin ardından yayımlanan bildiride liderlerin teröre karşı mücadeleye devam etme gerekliliğinin altını çizerken, etkili önlemlerin tam olarak uygulanması ve tüm ilgili tarafların hükümlere riayet etmesi suretiyle sağlanacak kalıcı bir ateşkesin önemini vurguladıklarına dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.