Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener

Sebastian Kurz’dan Bir İlk: Kudüs’teki Ağlama Duvarını Ziyaret Edecek

Göçmen karşıtı politikaları ve 7 caminin faaliyetlerini durdurma kararıyla tepki yaratan Avusturya Başbakanı Sebastian Kurz, bugün Kudüs’teki Ağlama Duvarı’nı ziyaret edecek. Kurz’un kararının bir ilk oluşturduğuna dikkat çekiliyor.

Üç günlük bir ziyaret için bu sabah İsrail’e ulaşan Avusturya Başbakanı Kurz’un bugün Kudüs’teki Ağlama Duvarı’nı ziyaret edeceği bildiriliyor. Bu gelişmeyi duyuran Jerusalem Post gazetesi şunları söylüyor:

“Avusturya Şansölyesi Sebastin Kurz’un Pazar öğleden sonra Ağlama Duvarı’na gitmesi öngörülüyor. Hatırlandığı kadarıyla ilk defa bir AB ülkesi lideri, kutsal şehri ziyaret edecek, sadece ‘özel bir ziyaret’ olarak nitelense bile.”

JPost haberinde, “Genç Avusturya şansölyesinin, Avusturya’nın Yaduhi toplumunun lanet olarak gördüğü aşırı sağ bir parti ile bir koalisyon hükümetini” kurduğunu anımsatıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.