Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener yunanistan esnaf

Suriye Ordusu İdlib ve Hama'da 'Nitelikli Operasyonlar' Sürdürüyor

Suriye rejimi ordusunun İdlib ve Hama kırsalında “nitelikli operasyonları” sürdürdüğü ve “teröstlerin siper, karargah ve toplanma yerlerini yoğun ateşe tuttuğu” bildiriliyor.

Suriye resmi haber ajansı SANA,  “İdlib ve Hama Kırsallarında Nitelikli Operasyonlar Devam Ediyor” başlığı ile verdiği haberde, “Ordu birliklerimiz Hama kırsalının kuzeyi ve İdlib kırsalının güneyinde belli başlı devletlere hizmet eden ve uluslar arası terör örgütleri listesinde yer alan Nusra Cephesi ve müttefikleri diğer terör örgütlerin mevki, siper, karargah ve hareketlenmelerine karşı nitelikli ve yoğun operasyonlarda bulundu” ifadelerini kullandı.

Topçu birliklerinin “Hama ilinin kuzeyi Maerkibbe Beldesi kenarlarında 'Ceyşul İzze' adlı radikal ve kiralık teröristlerin siper, karargah ve toplanma yerlerini yoğun ateşe tuttuklarının” belirtildiği haberde ordu birliklerinin “dün Letamina Beldesinin batı ve güney kenarlarında çok sayıda radikal teröristi araç ve ekipmanlarıyla birlikte etkisiz hale getirdikleri” kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
SuriyeORDUİdlibHamaSANA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.