Öne Çıkanlar istanbul galatasaray myk EMİNE ERDOĞAN cumhurbaşkanı Kuşadası Belediyesi Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha ak parti yasama Koç Holdingin 2023 yılı net karı dinlenme tesisleri suriye

Tatillerinde Seyahat Eden Çinlilerin Sayısı Artıyor

Tatillerinde seyahat etmeyi tercih eden Çinli sayısında artış yaşandığı bildirildi.

Çin Turizm Akademisi'nden edinilen bilgiye göre, Çinliler tatillerinde seyahat etmeye her geçen gün daha yoğun ilgi gösteriyor.

Çin Ulusal İstatistik Bürosu'nun verilerine göre, 2008-2018 yılları arasında hem yurtdışında, hem de yurtiçinde seyahat eden kişi sayısında istikrarlı artış yaşandı. Yurtiçinde seyahat eden turistlerin sayısı 2008 yılında 1 milyar 710 milyon iken, bu sayı 2018'de 5 milyar 540 milyona çıktı.

Öte yandan, Çin'deki müzelerin ağırladığı turist sayısında ise son üç yılda her sene ortalama olarak 100 milyonluk artış kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
çinTatilSeyahat
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.