Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener yunanistan esnaf

Trump Nükleer Silah Tehdidinde Bulundu

Amerika Başkanı Donald Trump, nükleer silah tehdidinde bulunarak, “Umarım nükleer gücü hiç kullanmak zorunda kalmayız ancak dünyanın en güçlü ulusu olmadığımız bir zaman asla olmayacak” dedi.
 
Kuzey Kore ve Amerika arasında karşılıklı gerilim mesajlarının verilmesiyle birlikte, Trump Twitter hesabından yaptığı paylaşımda nükleer silah tehdidinde bulundu. Trump Twitter’daki paylaşımında, “"Başkan olarak ilk emrim nükleer cephaneliğimizin yenilenmesi ve modernize edilmesiydi. Şu anda hiç olmadığı kadar güçlü ve sağlam... Umarım bu gücü hiç kullanmak zorunda kalmayız ancak dünyanın en güçlü ulusu olmadığımız bir zaman asla olmayacak” ifadelerini kullandı.
 
 
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.