Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan suriye Kent cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye terörist

Trump’tan Brunson Mesajı: Yakında Eve Döneceğini Umuyoruz

ABD Başkanı Donald Trump, Andrew Brunson’ın İzmir’de yargılandığı mahkeme tarafından serbest bırakılmasının hemen ardından Twitter üzerinde attığı mesajda “Brunson için çok çalışıyoruz” dedi. Trump bunun ardından “yakında güvenli biçimde eve dönmesini umuyoruz” paylaşımında da bulundu.

Rahip Brunson’un tahliye edilmesi için yoğun girişimlerde bulunan Donald Trump’ın kararın hemen sonrasında Twitter hesabı üzerinde “Brunson için çok  çalışıyoruz” mesajını paylaşması dikkat çekti.

Trump, birkaç dakika sonra attığı ikinci bir paylaşımda ise, Brunson için dua ettiğini belirterek  “Onun yakında güvenli biçimde eve dönmesini umuyoruz!” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.