Öne Çıkanlar kosgeb çin Alkın Kalkavan Alpay Karadağ Kulp ege ihracatçı birlikleri çukurova belediyesi medicana Goggle fransa pkk Katoliklerin Ruhani Lideri Papa Fransuva

Uçak Krizi Hava Korsanının Yakalanmasıyla Son Buldu

Mısır Havayolları'na (EgyptAir) ait uçak, sabah, 08.00 sularında yolculardan biri tarafından kaçırıldı. 81 kişiyi taşıyan MS181 sefer sayılı uçak,  Güney Kıbrıs'taki Larnaka Havalimanı'na indirildi.  Mısır havacılık yetkilileri, pilotun, üzerinde intihar yeleği olduğunu söyleyen yolcu tarafından tehdit edildiğini aktardı.  Saatler süren dehşet anlarının ardından  teslim olan hava korsanı tutuklandı.  Mısır hükümet sözcüsü, hava korsanının İstanbul'a gitmek istediğini söylemişti.

EgyptAir'e a ait yolcu uçağı,  Mısır'ın İskenderiye şehrinden başkent Kahire'ye giderken kaçırıldı. Hava korsanı, saatler süren pazarlık sonucunda, kaptan pilot dahil dört mürettebat ve üç yolcu dışındakileri serbest bıraktı. Daha sonra ise üzerinde üniforma olduğu olduğu görülen dört kişi daha uçaktan çıktı. Mürettebat olduğu tahmin edilen bu kişilerden biri, kokpit penceresinden atladı.

Güney  Kıbrıs devlet televizyonu, hava korsanının  Mısır'daki kadın tutukluların serbest bırakılmasını talep ettiğini aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.