Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan kızılay operasyon chp haberleri

UNICEF'ten Kınama Mesajı

UNICEF Gaziantep'te bir düğün sırasında meydana gelen saldırıyı kınayan bir açıklama yaptı.

UNICEF tarafından yapılan açıklamada, "Gaziantep’te bir düğün sırasında meydana gelen ve 29’u çocuk olmak üzere en az 54 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Resmi makamlarca yapılan açıklamalara göre, hedef ayırt etmeksizin gerçekleştirilen bu korkunç intihar saldırısında 12-14 yaşlarında bir çocuğun kullanıldığı belirlenmiştir.
 

Çocukların intihar bombacısı olarak kullanılması dehşet verici bir durumdur. Çocukların terör saldırıları yapmaya teşvik edilmesi “düpedüz çocuk istismarıdır”. Her çocuk, şiddetin her türüne karşı korunmalıdır. 
UNICEF olarak tüm Türkiye'ye ve hükümete yürekten taziyelerimizi sunar, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı ve yaralılara acil şifalar dileriz açıklamasında bulundu.  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.