Wilders, Rotterdam Mitingine Karşı Çıktı

Hollanda’da aşırı sağ ırkçı lider Geert Wilders,  Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavusoğlu’nun Rotterdam’da düzenlenecek olan mitinge katılmasına karşı çıktı.  

Fransız Le Figaro gazetesine göre,  Wilders bugün yaptığı bir açıklamada Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Rotterdam kentinde Türkiye’de anayasa değişiklikleri referandumuna ilişkin olarak düzenlenecek mitinge katılmasına  karşı çıkarken  “Buraya kadar gelip bizim iç işlerimize karışmamalılar” ifadelerini kullandı.
Haberde Hollanda Hükümetinin de Cuma günü Rotterdam’da  11 Mart’ta Türk toplumu tarafından gerçekleştirilecek mitingi istemediklerini ifade ettiği anımsatıldıktan sonra Hollanda’da 15 Mart’ta genel seçimlerin yapılacağına dikkat çekti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.