Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk

Zarif: Ankara’da Çok Önemli Bir Zirve Yapıldı

Astana Süreci garantörleri Türkiye, Rusya ve İran liderlerinin dün Ankara’da yaptığı Suriye konulu zirvenin yankıları sürerken İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif  toplantı için “çok önemli zirve” dedi.

 

Twitter hesabından Ankara'daki zirveyi değerlendirirken üç liderin fotoğraflını paylaşan Cevad Zarif , “Türkiye ve Rusya ile çok önemli bir zirve gerçekleştirdiklerini” belirttikten sonra şu ifadeleri kullandı:

“Suriye’nin egemenliği, bağımsızlığı, birliği, toprak bütünlüğü ve mezhebe bağlı olmayan yapısına olan bağlılığı ortaklaşa teyid ettik. Kalıcı ateşkes ve siyasi süreci ileri taşımak amacıyla Astana ve Soçi’de elde edilen kazanımları geliştirdik."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.