Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari atatürk çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan kızılay operasyon chp haberleri

Zehirlenen Rus Ajanının Kızı Taburcu Oldu

İngiltere’nin Salısbury kentinde Mart başında sinir gazı ile zehirlendiği belirlenen eski Rus ajanı Sergey Skripal’ın kızı Yulia Skripal’ın bir ayı aşkın bir süre tedavi gördüğü hastaneden taburcu olduğu bildiriliyor. 

BBC News, dün taburcu olan 33 yaşındaki Yulia Skripal’ın “güvenli bir yere” götürüldüğünü belirtti. Habere göre, hastane Skripal’ın taburcu olmasına ilişkin olarak “bu tedavinin sonu demek değil ancak önemli bir kilometre taşına işaret ediyor” dedi.

Zehirleme olayı, İngiltere ile Rusya arasında ciddi bir kriz yaratırken aralarında İngiltere ve ABD’nin de bulunduğu çok sayıda ülke, saldırıdan sorumlu tuttukları Rusya’ya yaptırım olarak Rus diplomatlarını sınır dışı etmelerine yol açmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.