Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp haberleri tüik erdoğan gürcistan ORDU tamer hassan filmleri çin izmir büyükşehir belediyesi izmir David Dastmalchian rusya

15 Temmuz Güncellenen Öğretim Müfredatında Yer Alacak

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Millî Birlik Günü, güncellenen öğretim programlarımızda yer alacak" açıklamasında bulundu.

Milli Eğitim Bakanı Yılmaz, MEB Başöğretmen Salonu'nda güncellenen öğretim programlarının tanıtımına ilişkin açıklama yaptı. 2017-2018 eğitim öğretim yılında 1,5 ve 9. sınıflarda yeni müfredat programının uygulanacağını belirten Bakan Yılmaz, yenilenen müfredatların sade ve anlaşılır olmasının ön planda tutulduğunu belirtti. Yılmaz, güncellenen müfredatın, şu ana kadar yapılmış en demokratik, en katılımcı, en çoğulcu müfredat olduğuna dikkat çekerek "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Millî Birlik Günü, güncellenen öğretim programlarımızda yer alacak" açıklamasında bulundu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.