Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan Dünya Haberleri

2017-ALES Sonbahar Dönemi Sınav Kitapçıkları, Adayların ve Soruların Cevapları Erişime Açıldı

2017 Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (ALES) Sonbahar Dönemi adaylarının sınav kitapçıklarının görüntüleri ve aday cevapları, sınav soruları ve doğru cevapları bugünden itibaren 10 gün süreyle erişime açıldı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM) tarafından yapılan açıklamaya göre, 19 Kasım uygulanan 2017 - ALES Sonbahar Dönemi adaylarının sınav kitapçıklarının görüntüleri ve aday cevapları, sınav soruları ve doğru cevapları, adayların sorulara verdikleri yanıtlarını ve değerlendirme sonuçlarını inceleyebilmeleri amacıyla bugünden itibaren 10 gün süreyle erişime açıldı.

Adaylar, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr/ internet adresine Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Numaraları ve şifreleri ile giriş yaptıktan sonra ilgili sınavı ve “Soru Kitapçığı Görüntüle” ekranını seçerek sınavda kullandıkları soru kitapçığı görüntüsünü, cevaplarını ve soruların doğru cevaplarını görebilecek.

Öte yandan ÖSYM, bu uygulamanın adayı bilgilendirme amacıyla yapıldığını, görüntülenen sayfa belge niteliği taşımadığını ve her türlü değerlendirmede ÖSYM sisteminde kayıtlı bilgilerin esas alındığını bildirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.