Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti İsrail gündem başlıkları Afrin Hakkari Muhbir ysk bugünün gündem özeti turizm çin pkk

2017 YLSY Tercih Kılavuzu Güncellendi

2017 Yurt Dışına Lisansüstü Öğrenim Görmek Üzere Gönderilecek Adayları Seçme ve Yerleştirme (2017- YLSY)sınavına ilişkin Tercih Kılavuzu ve Bilgilerinde yer alan Tablo-2, Milli Eğitim Bakanlığı talebi doğrultusunda güncellendi.

ÖSYM’den yapılan açıklamaya göre 29 Eylül’de ÖSYM’nin internet adresinden yayımlanan  2017-YLSY: Tercih Kılavuzu ve Bilgilerinde yer alan Tablo-2, Milli Eğitim Bakanlığı talebi doğrultusunda güncellendi. Tablo-2, yeni haliyle ÖSYM’nin http://www.osym.gov.tr İnternet adresinden yayımlandı.

Bu düzeltme nedeniyle tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar, 9 Ekim 23.59’da sona erecek tercih süresi içinde tercihlerini değiştirebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.