Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk terörist azerbaycan cumhurbaşkanı erdoğan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye

2020-TUS ve 2020 STS Sınav Soru Ve Cevapları Yayımlandı

2020-TUS ve 2020-STS Tıp Doktorluğu (1. Dönem) Sınavlarının Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının % 10’u yayımlandı. 

ÖSYM'den yapılan açıklamada; "23 Şubat 2020 tarihinde uygulanan 2020-TUS ve 2020-STS Tıp Doktorluğu (1. Dönem) Sınavlarının Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarlarının % 10’u aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.
Sınava başvuran adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına 23 Şubat 2020 tarihinde saat 20.25'ten itibaren ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile 10 gün süreyle erişebileceklerdir.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

2020-TUS ve 2020-STS Tıp Doktorluğu (1. Dönem) Temel Soru Kitapçıkları ve Cevap Anahtarları  (% 10)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
RAGHA MOHAMMED HASAN 3 yıl önce

Şubat 2020 32. oturumu STS TIP DOKTORLARI'nın soru ve cevaplarını teşekkür ve takdirlerimle almanızı rica ediyorum.