Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Rowland Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri

Açıköğretim Fakültesi Kuzey Amerika Programlarına Giriş Sınavı 1 Ekim'de Yapılıyor
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Kuzey Amerika Programlarına giriş sınavı 1 Ekim 2017 Pazar günü yapılacak. 

Liseyi Türkiye ya da Amerika’da bitiren ve bir yandan çalışırken bir yandan eğitimine devam etmek isteyenler, Açıköğretim Fakültesinde kayıtlıyken Amerika’ya geldiği için öğrenimini yarıda bırakmak zorunda kalan ve öğrenimine devam etmek isteyenler, Bir lisans ya da önlisans programı bitirmiş ya da hala okumakta olan ve ikinci bir diplomaya daha sahip olmak isteyenler, bu fırsat Üstelik dönemlik sadece 250 USD.'dir.


Sınav Merkezleri: New York, Miami, Los Angeles, Chicago, Boston, Houston, Lanham (MD), Toronto, Montreal (Los Angeles ve Miami'de giriş sınavı 8 Ekimde yapılacaktır)

Not: Sadece lise mezunu adaylar sınava gireceklerdir. Diğer adayların sınava girme zorunluluğu yoktur. Sınava nerede gireceğinizi usa.anadolu.edu.tr adresi üzerinden kayıt yaparak belirleyebilirsiniz. Sınava eksik evrakla gelen adaylar, kayıt döneminde eksikleri tamamlayabilirler. Daha önce Açıköğretim sisteminde kaydı olup nakil yaptırmak isteyenler ile ikinci üniversite kapsamında kayıt yaptırmak isteyenler http://usa.anadolu.edu.tr adresinden 3-13 Ekim 2017 tarihleri arasında kayıt yenileyebilecekler.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.