Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon gündem özeti CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

AES’ten Merkezi Sınav Ve Milli Eğitim Kurulu Açıklaması

Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici, "MEB eğitim ile ilgili konuları paydaşları bir araya getirerek almalı, Milli Eğitim Kurulu oluşturulmalıdır. İlerleyen dönemde yüz yüze eğitime geçilmesi planlanırken ilk kademeler içerisinde merkezi sınava girecek olan sınıflar olmalıdır." dedi. 

Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici merkezi sınavlar ve Milli Eğitim Kurulu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Açıklamaları şöyle;

"MEB ‘LGS ve YKS gibi merkezi sınavların kapsamında bir değişiklik söz konusu olmayıp öğrencilerimiz tüm müfredattan sorumlu olacaktır.’ açıklamasında bulundu. Merkezi sınava katılacak öğrenciler için müfredatı uzaktan eğitim ile yetiştirmek ne kadar mümkündür?

Kaldı ki uzaktan eğitime erişemeyen çok sayıda öğrenci varken bu öğrencilerin durumu ne olacaktır? Daha önce de söylediğimiz gibi olağanüstü dönemden geçtiğimiz şu günlerde MEB eğitim ile ilgili konuları paydaşları bir araya getirerek almalı, Milli Eğitim Kurulu oluşturulmalıdır.

İlerleyen dönemde yüz yüze eğitime geçilmesi planlanırken ilk kademeler içerisinde merkezi sınava girecek olan sınıflar olmalıdır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.