Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert

AÖF Sınavları Sona Erdi

Açıköğretim Fakültesi (AÖF)’nin ilk güz dönemi sınavları sona erdi. İlk oturumu dün başlayan sınavlar bugün de devam etti. Yüksek eğitimlerini açıktan tamamlamaya çalışan öğrenciler, sınavdan sonra sosyal medya aracılığıyla sınav hakkında yorumlar yaptı.
 
26-27 Kasım tarihlerinde yapılan AÖF sınavlarının soruları ve cevap anahtarları aof.anadolu.edu.tr adresinde yayınlanacak. AÖF sınav sonuçları ise 15 gün içinde belli olacak. Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültesi öğrencilerinin sınav soruları ve cevap anahtarları sınavın yapıldığı günü takip eden üç iş günü içerisinde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sisteminden yayınlacak.
 
AÖF Güz Dönemi final sınavları 14 Ocak Cumartesi 15 Ocak Pazar günleri yapılacak. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.