Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi soner çetin recep tayyip erdoğan binali yıldırım

Basın İlan Kurumu Kamu Kurumlarına Kurumsal İletişim Eğitimi Verecek

Basın İlan Kurumu (BİK), İstanbul Valiliği ve İstanbul Kalkınma Ajansı işbirliğiyle İstanbul’daki kamu kurumları ve yerel yönetimlerin kurumsal iletişim hizmetlerinden sorumlu personeline yönelik olarak “Kurumsal İletişim Uygulamaları ve Yönetimi” konulu bir eğitim programı düzenleyecek.

BİK’ten yapılan açıklamaya göre, kurumsal iletişim eğitimi programıyla, İstanbul’da bulunan kurum/kuruluşların kurumsal iletişim, halkla ilişkiler, iletişim bölümü veya benzer adlar altındaki birimlerinde çalışan personelinin bilgi, beceri ve yeteneklerinin arttırılması ve böylece mesleki yeterliliklerinin güçlendirilmesi amaçlanıyor.

Buna göre, beş gün sürmesi planlanan kurumsal iletişim uygulamaları ve yönetimi konulu eğitim programı 11-15 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek. Programın ilk üç günü BİK Genel Müdürlük Konferans Salonunda, son iki günü Kurumun Darıca’daki sosyal tesislerinde yapılacak.

Eğitimler, Prof. Dr. Can Bilgili, Fügen Toksü, Salim Kadıbeşegil, Doç. Dr. Deniz Sezgin, Doç. Dr. Ebru Özgen, Bengü Bilik, Serpil Sabaz, İpek Özgüden Özen, Selma Serdaroğlu, Zehra Güngör, Mine Tuncel, Doç. Dr. Ebru Özgen, Doç. Dr. Ayda Uzunçarşılı Soydaş, Doç. Dr. Necmi Emel Dilmen gibi eğitmenlerin nezaretinde gerçekleşecek. Eğitimlerin sonunda kursiyerlere sertifika verilecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.