Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan cumhurbaşkanı erdoğan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE terörist akbank türkiye

Geylan, “Uzaktan Eğitim Sürecinde İnternet Ücretsiz Olsun”

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı Talip Geylan, Hükümetten, öğrencilerin EBA TV kullanımının ardından internet paketi aşımı problemi ve yüklü faturalara ilişkin tedbir alınmasını istedi. GSM operatörleri ile görüşülerek canlı ders sürelerinin ücretlendirilmemesini talep eden Genel Başkan Geylan, eğitimin ücretsiz bir kamu hizmeti olduğunu bildirdi.

Genel Başkan Geylan açıklamasında şunları belirtti: “Öğrencilerimiz EBA üzerinden yönlendirildikleri programa girdiklerinde, internet paketini aştıklarında ekstra ücretlendirileceklerine dair GSM operatörlerinden ikaz mesajı alıyorlar. Dolayısıyla bu durumda aboneler çok yüklü faturalarla karşılaşa bileceklerdir. Eğitim, ücretsiz bir kamu hizmetidir. Hükümet, acilen GSM operatörleriyle görüşerek, canlı ders sürelerinin ücretlendirilmemesi hususunda tedbir almalıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bu gücü vardır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.