Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

Hacettepe, Akademik Yılı “Çimde Caz”la Açıyor

Hacettepe Üniversitesi, akademik yıl açılışında yeşille cazı bir araya getirerek çimlere yayılan müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşatacak.

Hacettepe Üniversitesi, 2018-2019 Akademik Yıl’ını “Çimde Caz” konseriyle açıyor. 9 Ekim Salı günü Beytepe’nin çimlerinde düzenlenen konser, Gökhan Somel-Can Somel-Sefer Can Zor’dan oluşan “Somel Trio” caz müzik grubu tarafından gerçekleştirilecek. Hacettepe Rektörlüğünün desteğiyle yapılan bu konser, halka açık ve ücretsiz olacak.

HACETTEPE ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNE KAVUŞUYOR
Yeni akademik yıla özel düzenlenen etkinlikler, 10 Ekim Çarşamba günü Sıhhiye Yerleşkesi’nde “2018-2019 Akademik Yıl Açılış Töreni” iledevam edecek. Anıtkabir ziyaretiyle başlayacak olan tören programında, Şef Burak Tüzün yönetimindeki Hacettepe Üniversitesi Senfoni Orkestrası’nın, Beethoven-Egmont Overture eserini seslendireceği konser ve “Hacettepe Ödülleri Takdim Töreni” yer alıyor.

Törende, Hacettepe Üniversitesi Bilim-Bilim Teşvik, Sanat Teşvik, Topluma Hizmet, Eğitime Katkı ve Aziz Sancar Onur Nişanı Fonu 2017 ödüllerini kapsayan “Hacettepe Ödülleri”, bilimsel ve sanatsal alanda yaptıkları çalışmalarla fark yaratan bilim insanlarına takdim edilecek.
“Hacettepe Ödülleri”,araştırmacıların bilimsel çalışmalarını desteklemek, üstün niteliklerini onaylamak ve başarılarını toplumla paylaşmak amacıyla 1992 yılından bu yana düzenleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.