Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut binali yıldırım Melatonin hormonu Bharat Biotech Mangal En İyi Uluslararası Film Online İşlemler Cansu İvecen Kuru Gürültü

“Hayalinizdeki Bölüme Sınavsız Girin”

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Dekanı Prof.Dr. Halis Yunus Ersöz,  Üniversite sınavına giren her 3 öğrenciden 1’i istemediği bir bölümün mezunu ya da öğrencisi olarak hayatına devam ediyor. Bu durumda olan öğrencilerin sınavsız ikinci üniversite sayesinde hayallerine kavuşabileceğini söyleyen Prof. Ersöz, “Hayalindeki bölümü okumak isteyenler İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi’ne sınavsız başvurabilirler” dedi.

Türkiye’nin en köklü eğitim kurumlarından İstanbul Üniversitesi, güçlü akademik kadrosu, öncü eğitim anlayışı ve dünya çapındaki kalitesi ile ikinci üniversite okumak isteyen herkesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi’ne davet ediyor. Üniversiteye yeni kayıt yaptıran öğrencilerden, üniversite mezunu emeklilere kadar herkesi ‘İstanbul Üniversiteli’ olmaya davet eden AUZEF, üniversite eğitimi alanında dev bir adım atarak hayalini kurup, ancak çeşitli sebeplerle başlayamadığınız yeni bir bölüm okuma şansına ikinci üniversite ile sahip olma şansı sunuyor. İkinci bir meslek sahibi olmak ya da entelektüel birikiminizi artırmak istiyorsanız sadece online başvuru yaparak AUZEF ile bu imkana kavuşabilirsiniz.

İKİNCİ ÜNİVERSİTE İLE YEPYENİ BİR KARİYER PLANLAYABİLİRSİNİZ
“Üniversite sınavı ile yerleştiğiniz bölümün sizin yapınıza uygun olmadığını fark ettiyseniz ikinci üniversite ile yepyeni bir kariyer planlayabilirsiniz” diyen AUZEF Dekanı Prof. Dr. Halis Yunus Ersöz “Her yıl üniversite sınavına giren yüzbinlerce öğrenci istemediği bölümde okuyabiliyor. Bu zorunluluk öğrencilerin gelecekteki mesleklerini de şekillendirebiliyor. AUZEF olarak bu zorunluluğun ortadan kaldırılması için 6 lisans, 6 ön lisans programımızla her yaştan öğrenci ve mezuna ikinci bir üniversite okuma fırsatı veriyoruz. Özellikle örgün eğitime zaman ayıramayanlar AUZEF ile zamandan ve mekândan bağımsız eğitim imkânı bulabilir, Türkiye’nin neredeyse her ilinde sınava girebilirler. Sadece online başvuru yaparak kariyerinizi yeniden şekillendirebilir ve ‘İstanbul Üniversiteli’ olabilirsiniz.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.