İngilizce Öğrenmenin Kuralları Değişiyor!

Wall Street English’in global çapta yaptığı araştırmaya göre; önümüzdeki 5 yıl içerisinde dünya üzerindeki oluşacak demografik değişiklikler neticesinde İngilizceye duyulan ihtiyaç artacak. Bu noktada sadece dil bilgisi kurallarının öğretildiği, öğretmen odaklı ve ezbere dayalı klasik eğitim sistemleriyle İngilizce öğrenmek pek de kolay değil. Wall Street English Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Uçar, kurum olarak konuşma odaklı ve bütünüyle öğrenci merkezli Blended (Harmanlanmış) Method ile bireylere İngilizce öğrettiklerini söyledi.


Wall Street English’in global çapta yaptığı araştırmaya göre; önümüzdeki 5 yıl içerisinde dünya üzerindeki oluşacak demografik değişiklikler neticesinde İngilizceye duyulan ihtiyaç artacak. Bu değişime paralel olarak insanların yüzde 65’i dünya çapındaki insanlarla iletişim kurmak, yüzde 54’ü profesyonel hayattaki terminolojiye hakım olmak, yüzde 51’i daha iyi bir İngilizce ile işe girmek için İngilizce öğrenmek isterken; yüzde 49’u sosyal medya içeriklerini İngilizce oluşturmak, yüzde 33’ü daha fazla kazanmak ve yüzde 28’i çeviri teknolojisinin yetersiz olması sebebiyle İngilizceyi öğrenecek. Tabii bu noktada günümüzde sadece İngilizce dil bilgisi kuralarını bilmek, akıcı bir şekilde konuşmak için yeterli olmuyor. Konuşulanları anlamalı, kendinizi öz güvenli ve akıcı biçimde ifade edebilmeli, gerektiğinde yazılı dili kullanabilmelisiniz.  Dolayısıyla sadece dil bilgisi kurallarının öğretildiği, öğretmen odaklı ve ezbere dayalı klasik eğitim sistemleri değişmiş durumda. 

Bu farkındalıkla Wall Street English, konuşma odaklı ve bütünüyle öğrenci merkezli olan Blended (Harmanlanmış) Method ile İngilizce öğrenmenin kurallarını değiştiriyor. Dil bilimciler ve alanında uzman akademisyenlerle birlikte geliştirilen bu metot, ideal çalışma döngüsüyle İngilizceyi tıpkı bir çocuğun ana dilini öğrendiği gibi doğal bir şekilde öğrenmeyi sağlıyor. 

“Çalışma Döngüsü ile İngilizce öğrenmek oldukça kolay”
Wall Street English’te İngilizce öğrenmek için çalışma döngüsünü takip etmenin yeterli olacağını söyleyen Wall Street English Yönetim Kurulu Başkanı Dündar Uçar, döngünün ilk adımının İnteraktif Dersler ile başladığını söyledi. Uçar, “TV dizisi tadında online videolar ve çeşitli alıştırmalarla dinleme, anlama ve telaffuzunuzu geliştirirsiniz. Daha sonra yapacağınız Dijital Kitap alıştırmaları ile okuma ve yazma becerilerinizi ilerletirsiniz. Uzman öğretmenlerimiz eşliğinde max. 5 kişiden oluşan sınıflarda gerçekleştirilen Encounter dersleri ile konuşma becerilerinizi geliştirir, öğrendiklerinizi pratik edersiniz. Kendi seviyenize, ilgi alanınıza ve zamanınıza uyan Tamamlayıcı Dersler ile de akıcılığınızı artırır, öz güvenle konuşmaya başlarsınız” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.