Öne Çıkanlar AİLE gündem özeti Melatonin hormonu Kuru Gürültü Covid19 Medikal Aile Terapisi nedir CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kırklareli Valisi Orhan Çiftçi Aboubakar Aleksey Navalnıy bahçeli

İŞKUR’dan Okuryazarlık Seferberliğine Destek

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile Nevşehir Milli Eğitim Müdürlüğü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'’ ın başlatmış olduğu okuryazarlık seferberliğine katkı sunmaya başladı.

İŞKUR tarafından Nevşehir'de açılan kurslara katılan vatandaşlara, ailelerinde okuma yazma bilmeyen olup olmadığı sorularak varsa bunların Milli Eğitim Müdürlüğüne yönlendirilmesi ile ilgili çalışma başlatıldı. İŞKUR İl Müdürü Arif Sıddık Barata ve Milli Eğitim İl Müdürü Murat Demir kurs ziyaretleri sırasında bu hususun üzerinde özellikle durarak okuryazarlık seferberliğine katkı sağlamaya devam ediyorlar. İŞKUR İl Müdürü Barata ve MEB İl Müdürü Demir bu bağlamda okuma yazma bilmeyen tüm vatandaşlarımızın Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulları Müdürlüklerine veya en kendilerine yakın okullara başvurarak bu faaliyetten yararlanabileceklerini ifade ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.