Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası transfer TÜRKPA Saadet Alpago kimdir Muhbir filistin TürkiyeİşBankası shell amerika dbp siirt il başkanı Reşit Teymur amerika birleşik devletleri

KPSS Alan Bilgisi Sınavları Başladı

Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Alan Bilgisi Sınavları 1.ve 2. oturumu bugün gerçekleşecek. Alan Bilgisi Sınavlarının 3. oturumu ise yarın sabah saat 10.15’te yapılacak.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen KPSS Alan Bilgisi Sınavları 1. oturumu bu sabah saat 10.15’te başladı. Adaylara bu oturumda kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri alanlarında 40’ar soru sorulacak ve her bir test için 50’şer dakika verilecek. Hukuk, iktisat, maliye alanlarından oluşan 2. oturum ise saat 14.45’te başlayacak. İşletme, muhasebe, istatistik alanları için de yarın saat 10.15’te sınav yapılacak. Sınav sonuç takvimine göre KPSS sonuçları 31 Ağustos 2018 tarihinde açıklanacak.

ÖSYM’den Saat Uyarısı

ÖSYM, adayların sabah oturumlarında saat 10.00’dan sonra; öğleden sonra oturumlarında ise saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacağı uyarısında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.