Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası transfer TÜRKPA Saadet Alpago kimdir Muhbir filistin TürkiyeİşBankası shell amerika dbp siirt il başkanı Reşit Teymur amerika birleşik devletleri

KPSS Ortaöğretim Sınav Sonuçları Açıklandı

KPSS ortaöğretim sınavının sonuçları ÖSYM'nin sonuç açıklama sayfasında erişime açıldı. Adaylar kimlik bilgileri ile sonuçlarına ulaşabiliyor.

ÖSYM KPSS sonuçları açıklandı. KPSS Ortaöğretim sınavında 3 milyon 500 bin aday ter döktü. 20 Kasım'da yapılan sınav sonuçları sınava giren adaylar tarafından merakla bekleniyordu. ÖSYM 21 Aralık tarihinde KPSS tercih kılavuzunu yayınlayacak.

2016 KPSS sınavı şimdiye dek yapılan en yoğun katılımlı sınav olarak da kayda geçti. Sınava 3 milyon 500 bin kişi katıldı.

2016'da bugüne kadar yapılan 53 sınava 10 milyon 500 bin kişi girdi. Yıl sonuna kadar 12 sınav daha var. Sınavlara giren toplam katılımcı sayısı 14 milyon 500 bine ulaşacak.

Sonuçlara Nereden Ulaşılacak?

Sınav sonuçları, 09 Aralık 2016 tarihinde saat 14:55’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr İnternet adresinden açıklanacak olup adaylar, sınav sonuçlarını belirtilen İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.