Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener

LGS Tercihleri İçin Yarın Son Gün

2 Temmuz’da başlayan Liselere Giriş Sınavı (LGS) tercih süresi yarın sona erecek. Yerleştirme sonuçları 30 Temmuz’da açıklanacak.

Liselere Giriş Sınavı (LGS) sonuçlarının 26 Haziran’da açıklanmasının ardından 2 Temmuz’da başlayan tercih maratonu yarın sona erecek. Tercih işlemleri öğrenci/veli tarafından bireysel olarak https://e­okul.meb.gov.tr internet adresinden yapılabileceği gibi mezun olduğu okuldan ya da herhangi bir resmi ortaokul müdürlüğünden yapılabilecek. Yerleştirme sonuçları ve boş kontenjanlar 30 Temmuz’da açıklanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.