Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan suriye Kent cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye terörist

Lisansüstü Eğitimde Türk İşaret Dili Tercümanlığı Programı Başlatılıyor

Ankara Üniversitesi’nde Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne bağlı olarak Türk İşaret Dili ve Sağır Çalışmaları Anabilim Dalı kuruldu. Türk İşaret Dili lisansüstü programlarına, 2018-2019 eğitim öğretim döneminde öğrenci alınacak.

Yükseköğretim Kurulu’ndan (YÖK) yapılan açıklamaya göre, Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'ne bağlı olarak kurulan Türk İşaret Dili ve Sağır Çalışmaları Anabilim Dalı bünyesinde Türk İşaret Dili Tercümanlığı Tezli ve Tezsiz Yüksek Lisans Programları ile Türk İşaret Dili Doktora Programı yer alacak. Türk İşaret Dili lisansüstü programlarına 2018-2019 eğitim öğretim döneminde öğrenci alınabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Reyhan 5 yıl önce

Ben isaret dili uzerine yüksek lisans yapmak istiyorum diploma not 2.34 basvurabilirmiyim

Avatar
Reyhan 5 yıl önce

Ben isaret dili uzerine yüksek lisans yapmak istiyorum diploma not 2.34 basvurabilirmiyim