Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp haberleri tüik ORDU erdoğan tamer hassan filmleri çin izmir büyükşehir belediyesi izmir fatih duruay David Dastmalchian rusya

Liselilere Yönelik 750 Soruluk 4. Tekrar Testleri Yayımlandı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Lise öğrencilerimizin birinci döneme ait derslerini gözden geçirmelerine destek olmak için 750 sorudan oluşan 4. Soru Destek Paketi’ni öğrenci ve öğretmenlerimizin kullanımına sunduk." dedi. 

Bakan Selçuk açıklamasında; ""Lise öğrencilerimizin birinci döneme ait derslerini gözden geçirmelerine destek olmak için 4. Soru Destek Paketi’ni öğrenci ve öğretmenlerimizin kullanımına sunduk. 750 sorudan oluşan soru destek paketine http://odsgm.meb.gov.tr’den ulaşabilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim." ifadelerini kullandı. 

9. sınıf için Tıklayınız.

10. sınıf için Tıklayınız.

11. sınıf için Tıklayınız.

12. sınıf için Tıklayınız.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.