Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener AİLE chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu

Merkezi Sınav Tarihi Belli Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 8’inci sınıflarda öğrenim gören öğrencilerin isteğe bağlı olarak gireceği Merkezi Sınav tarihini ve sınav sonucu ile öğrenci alacak okulları ve kontenjanlarını açıkladı.

MEB’ten yapılan açıklamaya göre, 8’inci sınıfta öğrenim gören öğrenciler isteğe bağlı olan Merkezi Sınav’a girebilmek için 11-18 Nisan tarihleri arasında başvuru yapılabilecek. Açıklamada 2 Haziran’da yapılacağı belirtilen Merkezi Sınav’ın giriş belgelerinin 22 Mayıs'ta, sınav sonuçlarının ise 22 Haziran’da açıklanacağı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca sınav sonucu ile öğrenci alacak okullar ve kontenjanları da duyuruldu. Merkezi Sınav’a ilişkin daha detaylı bilgiye https://www.meb.gov.tr adresinden erişilebilinir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.