Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk azerbaycan suriye Kent cumhurbaşkanı erdoğan diyarbakır Ayyuka eNBE akbank türkiye terörist

Milli Eğitim Bakanlığından Anaokulu Öğrencisinin Serviste Unutulmasına Soruşturma

Milli Eğitim Bakanlığı, Samsun Atakum İlçesi’nde anaokulu öğrencisinin okul servisinde unutulduğu iddiasına ilişkin;  Söz konusu olay ile ilgili idari soruşturmanın başlatıldığını duyurdu. 

Milli Eğitim Bakanlığı, Samsun Atakum İlçesi’nde anaokulu öğrencisinin okul servisinde unutulduğu iddiasına bir açıklama yayımladı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada; "Samsun Atakum İlçesi’nde anaokulu öğrencisinin okul servisinde unutulduğu iddiasına ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek duyulmuştur. Söz konusu olay ile ilgili idari soruşturma başlatılmıştır. Ayrıca servis hizmeti veren firma ve sorumlu personel hakkında adli makama suç duyurusunda bulunulmuştur." denildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.