Öne Çıkanlar Ebru Gündeş Ambulans Şoförü TS-GS Maç Sonucu ankara istanbul e-5 Avrupa İçerisinde En Hızlı Büyüyen Sektördür 18 ekim mhp grup toplantısı Diş Mesleki Yeterlilik Belgesi Aranan 40 Meslek meclis başkanı laiklik açıklamaları yeşil türbe ambulans ted

Öğretici'den ‘Öğretmenler Rahata Alıştı’ Diyen Alçı'ya: "Öğretmenlerin Üzerinden Kötü Düşüncelerinizi Çekin Yeter"

Anadolu Eğitim Sendikası Genel Başkanı Mehmet Alper Öğretici, Habertürk yazarının ‘öğretmenler rahata alıştı’ yazısı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Uzaktan eğitim sürecinde fedakarca görev yapan öğretmenler sizden teşekkür beklemiyor, kötü düşüncelerinizi üzerinden çekin yeterli ifadelerini kullandı.

Öğretici yaptığı yazılı açıklamada; "Habertürk yazarı Nagehan Alçı bugün yazdığı köşesinde 'öğretmenler rahata alıştı' diye başlık atmış. Öğretmenlik ile uzaktan yakından alakası olmayan bir kişinin uzaktan eğitimi kolay! zannederek öğretmenlere böyle bir ithamda bulunulması kabul edilemez.

Yüz yüze eğitimden çok daha zor olan uzaktan eğitim sürecinde öğretmenler fedakarca görev yapmakta ve öğrencilerinin öğrenme kayıplarının önüne geçebilmek için gayret sarf etmektedir. Kaldı ki salgın seyrinin kontrol altına alınması sonrasında okulların yüz yüze eğitime geçmesini en çok isteyenler de öğretmenlerdir.

Uzaktan eğitim sürecinde fedakarca görev yapan öğretmenler sizden teşekkür beklemiyor, kötü düşüncelerinizi öğretmenlerin üzerinden çekin yeterlidir..." ifadelerini kullandı. 

Nagehan Alçı'nın yazısı:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.