Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası amerika çin transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Anıl İlter Savcı Oluyor İzmir depremi Ferhat Pişmaf Saadet Alpago kimdir Ayça Aykaç Kimdir?

Okan Üniversitesi’nden Aday Öğrencilere Online Deneme Sınavı

İstanbul Okan Üniversitesi, üniversiteye hazırlanan adaylara sosyal sorumluluk misyonu çerçevesinde destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen Türkiye Geneli Deneme Sınavları TYT-AYT 2021 online olarak gerçekleştiriliyor.

Üniversite adaylarının katılacağı sınavda gençler sınav deneyimini yaşarken, sınav performanslarını ölçme imkanı da bulacak.  İstanbul Okan Üniversitesi, üniversite sınav tarihine kadar alanında uzman bir ekip tarafından hazırlanan 3 Online TYT ve 2 Online AYT denemesi uygulayacak.

Sınava ttps://sinav.okan.edu.tr adresinden katılım sağlanacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.