Ortaöğretim Kurumları Merkezi Sınavı İçin Ek Süre

Milli Eğitim Bakanlığı, Ortaöğretim Kurumları Merkezi Sınavı’na süresi içinde başvuramayanların, saat 10.00-16.00 arasında e-okul sistemi üzerinden başvuru yapabileceğini açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, sınavla öğrenci alacak ortaöğretim kurumları merkezi sınavının 2 Haziran tarihinde yapılacağı anımsatıldı.

Zorunlu olmayan ve isteyen öğrencilerin katılabileceği bu sınavın 8’inci sınıf öğrencilerini kapsamadığının belirtildiği açıklamada, “Sınav başvurusu yapmak istediği halde herhangi bir nedenle başvurusu gerçekleştirilemeyen öğrencilerin talebi üzerine bu öğrencilerimiz, bugün (28 Mayıs 2018 Pazartesi) saat 10.00 ile 16.00 arasında e-okul sistemi üzerinden başvurularını yapabilecektir. Öğrencilerimiz sınav giriş belgelerini 30 Mayıs Çarşamba gününden itibaren e-okul sistemi üzerinden alabilecektir” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.