Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı suriye

ÖSYM'den 2018-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Adaylarına Saat Uyarısı

ÖSYM,  09 Aralık 2018 tarihinde uygulanacak olan 2018-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) için adaylara, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacakları konusunda hatırlatma yaptı. Ayrıca, adayların fotoğrafsız nüfus cüzdanı ile sınava kesinlikle alınmayacağını da belirti.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığınca (ÖSYM), 09 Aralık 2018 tarihinde uygulanacak olan 2018-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) adaylarına saat 10.00'dan sonra sınav binalarına girişe izin verilmeyeceği konusunda uyarıda bulundu.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığından yapılan açıklamada; "09 Aralık 2018 tarihinde uygulanacak olan 2018-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 30 Kasım 2018 tarihinde saat 10.00’dan itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.
09 Aralık 2018 tarihinde uygulanacak olan 2018-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır. Adaylar, fotoğrafsız nüfus cüzdanı ile sınava kesinlikle alınmayacaktır." denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.