Öne Çıkanlar cumhurbaşkanı erdoğan merkez bankası amerika transfer cumhurbaşkanı TÜRKPA Anıl İlter Savcı Oluyor İzmir depremi Saadet Alpago kimdir Ayça Aykaç Kimdir? Muhbir filistin

ÖSYM’nin Yeni Başkanı Mahmut Özer Oldu

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı’na Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer atandı.

Başbakanlık ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığına ait atama kararları Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığına Prof. Dr. Mahmut Özer atanırken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Müşavirliğine Berat Uzun getirildi.

1970 yılında Tokat’ta doğan Mahmut Özer, İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisans ve Doktorasını Karadeniz Teknik Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı’nda tamamlayan Özer, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü Dalaman Havalimanı’nda Elektronik Mühendisliği, Gazi Osmanpaşa Üniversitesi Tokat Meslek Yüksek Okulu Elektrik Programı ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliğinde öğretim görevlisi olarak görev yaptı. Halen İslam Dünyası Kalite Güvence Ajansları Birliği (AQAAIW) Başkanı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Genel Kurul Üyesi olan Özer, 2010 yılından itibaren Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörlüğü görevini sürdürüyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.