Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd adana tesk yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

ÖYP Lisansüstü Eğitim Tercihleri Başladı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), ÖYP Lisansüstü Eğitim Tercihlerinin bugün itibarı ile başladığını duyurdu.  

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), ""Öğretim Üyesi Yetiştirme Programına İlişkin Esas ve Usuller" kapsamında, , 2547 sayılı Kanun'un 33/a maddesine göre atanan ve 674 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Statüleri 50/d olarak değiştirilen araştırma görevlilerinden yabancı dil puanı 65 ve üstünde olanların lisansüstü eğitim yapabilmesi için tercih işlemleri başlamıştır. İlgili araştırma görevlileri tercihlerini 04.02.2019-08.02.2019 (saat 17:00) tarihine kadar yapabileceklerdir." açıklamasında bulundu. 

Tercih yapmak için tıklayınız.

Açıklamalar için tıklayınız.

019 Bahar döneminde özel yetenek sınavıyla lisansüstü eğitime öğrenci kabul eden anabilim dallarının kontenjanları ektedir.

Anahtar Kelimeler:
Yök
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.