Öne Çıkanlar bugünün gündemi gündem özeti gündem başlıkları İsrail Afrin Muhbir Hakkari bugünün gündem özeti ysk çin pkk turizm

Sözleşmeli Öğretmenlerin, Sağlık Özrüne Bağlı Yer Değiştirme Başvuru Tarihleri Belli Oldu

Sözleşmeli öğretmenler, sağlık özrüne bağlı yer değiştirme başvurularını 27-31 Ağustos tarihleri arasında yapabilecek.

Milli Eğitim Bakanlığı, sözleşmeli öğretmenlerin sağlık mazeretine bağlı yer değiştirmelerine ilişkin takvimi açıkladı. Buna göre, sözleşmeli öğretmenler; kendisi, eşi ve çocukları ile anne, babasının hastalığının öğretmenin görev yaptığı yerde Devlet ve üniversite hastanesinde tedavisinin mümkün olmadığına ilişkin alacakları sağlık kurulu raporlarını, vukuatlı nüfus kayıt örneği ile tedavi yaptıracakları illeri belirten dilekçelerini 27-31 Ağustos 2018 tarihleri arasında görev yaptıkları il milli eğitim müdürlüklerine ibraz edecek. İl milli eğitim müdürlükleri öğretmenlerin bu başvurularına ilişkin belgelerini en geç 5 Eylül 2018 tarihine kadar Bakanlığa gönderecek.

MEB, atamaların sözleşmeli öğretmenlerin atanmak istedikleri illerde alanları itibarıyla ihtiyaç olması ve boş pozisyon bulunması halinde gerçekleştirilebileceğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.