Öne Çıkanlar deprem meclis KENAN DOĞULU gülben ergen Ebru Gündeş tarkan ambulans kıbrıs 2016 yıl bütçesi İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Kürşad Zorlu ted muş

TEGV’de Bayrağı Sait Tosyalı Devraldı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nın (TEGV) yeni Genel Müdürü Sait Tosyalı oldu. Tosyalı göreve 1 Eylül 2017 itibarı ile başladı.

Türkiye’nin eğitim alanında faaliyet gösteren en yaygın sivil toplum kuruluşu TEGV’de Mete Meleksoy’dan sonra bayrağı devralarak 1 Eylül 2017 itibarı ile göreve iş dünyasının yakından tanıdığı biri Sait Tosyalı getirildi. 

Sait Tosyalı Kimdir?

Tarsus Amerikan Koleji ve Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği’nden mezun olan, ardından Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü’nde yüksek lisansını tamamlayan Sait Tosyalı, Koç Holding A.Ş.’de Stratejik Planlama Koordinatörlüğü ve topluluğun Tüketim, İnşaat ve Enerji grubu şirketlerinde Genel Müdürlük yaptı. Son olarak Alman Linde Gaz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Murahhas Azası olan Tosyalı aynı zamanda Sağlık ve Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti üyesidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.