TEOG 2. Nakil Sonuçları Açıklandı

Başvuruları 22-26 Ağustos tarihleri arasında yapılan TEOG 2. nakil sonuçları bugün açıklandı.

TEOG 2. NAKİL SONUÇLARINA BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında yapılan yerleştirmeye esas ikinci nakil dönemi sonuçları açıklandı. Üçüncü ve son nakil dönemi için tercih başvuruları da başladı. Öğrenciler 2 Eylül akşamına kadar nakil tercihi yapabilir. Sonuçları 5 Eylül’de açıklanacak.

TEOG 3. NAKİL BAŞVURULARINI BURADAN YAPABİLİRSİNİZ

Yerleştiği okuldan memnun olmayan veya tercihlerinin hiçbirine yerleşemeyerek, kaydı açık liseye yapılan öğrencilere, nakil döneminde üç tercih hakkı verildi. Adayların başvurularını mezun oldukları okula yaptığı nakillerde il veya ilçe sınırlaması olmayacak. İstemedikleri okula yerleşen adaylar için ise 3. nakil dönemi başlıyor.

BOŞ KALAN KONTEJYANLARI ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yerleştikleri okullardan nakil olmak isteyen öğrenciler için son şans olan 3. nakil işlemleri için boş kontenjanlar, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından E-Okul VBS üzerinden bugün gün içinde yayımlanacak. Nakil işlemleri kapsamında okullarını değiştirmek isteyen öğrenciler 29 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında E-Okul üzerinden yayımlanacak olan boş kontenjanlara göre okul tercihinde bulunabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.