Öne Çıkanlar seçim uyuşturucu galataport Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan çay lekesi çıkarma yöntemleri çay lekesi nasıl geçer çay lekesi çankaya belediyesi başkan yardımcısı çankaya belediyesi Ford Otosan CFOsu Gül Ertuğ çavuşoğlu

TEOG Yerleşirme Sonuçları Açıklandı

TEOG yerleştirme sonuçları bugün Milli Eğitim Bakanlığı’nın internet adresinden açıklandı.

2015-2016 eğitim öğretim yılı “Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş” sistemi kapsamında ortaöğretim kurumlarına yerleştirme sonuçları, bugün saat 17.30’da Milli eğitim Bakanlığı’nın www.meb.gov.tr internet adresinden açıklandı.

Yapılan ortak sınavlar sonucunda; toplam 1 milyon 176 bin 711 öğrencinin yerleştirmeye esas puanları ve tercihleri doğrultusunda işlemleri gerçekleştirildi.

Öğrenciler istemeleri halinde 15-19 Ağustos, 22-26 Ağustos, 29 Ağustos-2 Eylül 2016 tarihlerinde yerleştirmeye esas nakil başvurusunda bulunabilecekler. Yerleştirmeye esas nakil başvuruları, herhangi bir ortaokul müdürlüğünden boş kontenjan şartı aranmaksızın yapılabilecek.

Öğrenciler yerleştirmeye esas nakil başvurusunda 3 tercih yapacak ve bu tercihlerini bir ortaokul müdürlüğünden onaylatacaklar. Alınan tercihler doğrultusunda yerleştirmeye esas nakiller Yerleştirmeye Esas Puan (YEP) üstünlüğüne göre merkezi olarak yapılacak. Yerleştirmeye esas nakil sonuçları ise, 22 Ağustos, 29 Ağustos ve 5 Eylül 2016 tarihlerinde ilan edilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.