Öne Çıkanlar deprem azerbaycan KENAN DOĞULU meclis Yıldız Tilbe demet akalın zorlu psm Sertab Erener gülben ergen Aleyna Tilki veli ağbaba Ebru Gündeş

Üniversite Tercih Fuarları Başlıyor

3 Büyük İl'de Üniversite tercih fuarları başlıyor. EKET Fuarcılık tarafından beş yıldır gerçekleştirilen Üniversite Tercih Fuarları 2016 tercih döneminde Türkiye genelinden 120 devlet ve vakıf üniversitesinin katılımıyla 100 binden fazla üniversite adayı öğrenciyi ağırlayacak.

Türkiye genelindeki vakıf ve devlet üniversiteleri, meslek yüksekokulları ve yurtdışından uluslararası üne sahip üniversiteleri bir araya getirerek tercih dönemi gibi kritik bir zamanda, üniversite adaylarına tek çatı altında birçok üniversiteye ulaşma imkanı sunacak.
Üniversite Tercih Fuarları 19,20 Temmuz 2016 tarihlerinde Ankara ATO Congresium’da 22,23,24 Temmuz 2016 tarihlerinde İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde ve
26,27 Temmuz 2016 tarihlerinde İzmir Tepekule Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenecek.

Rektörler Buluşuyor

Adayların tüm üniversitelerle yüz yüze görüşebileceği fuarlarda Üniversite Rektörleri ile tanışma toplantıları, Uzman Akademisyenlerle soru/cevap görüşmeleri, Doğru Tercih, Tercihin Altın Kuralları, Meslek Seçimi, Kariyer Planlama Seminerleri gerçekleştirilecek. Fuarlar süresince 25 Üniversitenin Rektörü de seminerler verecek.
Ayrıca fuarlarda oluşturulacak tercih danışma masalarında üniversite adayları eğitim uzmanları tarafından 10.00-19.00 saatleri arasında terrcih danışma hizmeti alabilecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.