Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası erdoğan Hakkari çukurova belediyesi HAVA HAREKATI recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon chp haberleri

YKS Sonuçları Açıklandı

ÖSYM tarafından Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçları açıklandı. Sonuçlara, ‘sonuc.osym.gov.tr’ adresinden ulaşılabilecek.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, (ÖSYM) YKS sonuçlarını açıkladı. ÖSYM’nin internet adresinde yer alan duyuruya göre, 30 Haziran ve 1 Temmuz 2018 tarihlerinde uygulanan 2018-YKS'ye ait değerlendirme işlemleri tamamlandı.

2018-YKS’ye ait madde analizlerin incelendiği, cevap anahtarlarının kontrollerinin tamamlandığı ve itirazların bilimsel açıdan değerlendirildiğinin belirtildiği duyuruda, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın Yabancı Dil Oturumu’nun İngilizce Testi’nde (2018-YKS YDT) yer alan 41 numaralı soru için C olarak ilan edilen doğru cevabın D olarak düzeltilmesine karar verildiği açıklandı.  

Adaylar, sınav sonuçlarına ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve şifreleri ile erişebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.