Öne Çıkanlar bugünün gündemi cumhurbaşkanı erdoğan terörist pkk cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan azerbaycan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

YÖK Başkanı Saraç Pakistan Büyükelçisi İle Görüştü

YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, kendisini ziyaret eden Pakistan Büyükelçisi Muhammad Syrus Sajjad Qazi ve beraberindeki heyet ile Yükseköğretim Kurulu Başkanlığında görüştü.

YÖK Başkanı Saraç ve Pakistan Büyükelçisi Qazi, Türkiye ile Pakistan arasında yükseköğretim alanındaki ilişkilere dair görüşmelerde bulundu.

YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Rahmi Er ile Pakistan Eğitim Müsteşarı Syed Ali Assadgillani'nin de katıldığı ziyarette ayrıca, iki ülke yükseköğretimi arasındaki ilişkilerin her alanda geliştirilmesine yönelik çalışmalar yapılması konusunda fikir birliğine varıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.