Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu palandöken esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan babacan Arap 13 Aralık 2023 Çarşamba Gündemi Çin Borsalarında İşlem Gören İnovasyon Şirketi Sayısı Çinli Bilim İnsanları Çinde kullanımda olan 5G baz istasyonu sayısı Çinde üniversite öğrenci sayısı

YÖKDİL Sınav Başvuruları Başladı

YÖKDİL sınavı için başvurular bugün başladı. Elektronik ortamda yapılacak sınav başvuruları, 17 Ağustos 2018 tarihinde sona erecek.

Yükseköğretim Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, 22 Eylül Cumartesi günü saat 14.00'te, tek oturum halinde gerçekleştirilecek YÖKDİL sınavı için başvurular 8-17 Ağustos 2018 tarihleri arasında yapılacak. Başvurlar, elektronik ortamda yokdil.yok.gov.tr internet adresi üzerinden alınacak. Sınav, İngilizce dilinden Fen Bilimleri, Sağlık Bilimleri ve Sosyal Bilimler alanlarında, Almanca, Arapça ve Fransızca dillerinden ise Sosyal Bilimler alanında yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.