Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu çukurova belediye başkanı soner çetin EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray

Zorlu Koşullarda TEOG Sınavı’nın Liderleri Olan Çocuklar İstanbul’da Buluşacak

Hikayeleriyle tüm Türkiye’nin gönlünde taht kuran ve zorlu koşullara rağmen TEOG sınavında yüksek başarı gösteren çocuklar Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları (BUEK) Başkanı Enver Yücel ile buluşacak.

Bahçeşehir Koleji tarafından yüzde yüz burs imkanı sunulan öğrenciler, 20 Haziran Salı Gün (Bugün) saat 15.00'de BAU Beşiktaş Sahil Kampüsü Rektörlük Kati Senato Odası’nda bir araya gelecek. Örnek olacak başarılara imza atan TEOG sınavının liderleri BUEK Başkanı Enver Yücel ile buluşacak ve tercih yapacak.

Muş’un Hasköy İlçesi Gökyazı Köyü'nde okuldan arta kalan zamanlarında çobanlık yapan Sibel Balkaya TEOG Sınavı’nda Türkiye birincisi oldu. Balkaya,İstanbul’da Fen Ve Teknoloji Lisesi’nde okumaya karar verdi. Babaannesinin ütü masasında TEOG'a hazırlanan ve Türkiye ikincisi olan Kadir Karcı ve Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde zorlu bir yaşamın arasından koyun sağıp, çobanlık yaparak sınava hazırlanan Habib Bitkin İstanbul’da bir araya geliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.