Öne Çıkanlar Arap Çin Büyükelçiliği Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi Çin Eximbanktan 300 Milyon Dolar Kredi Sağladı Çin Devlet Konseyi Gümrük Tarifesi Komisyonu Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan galataport uyuşturucu seçim BM Turizm EKütüphanesi Çelebi Havacılık

-İSTANBUL TİCARET ODASI'NDAN AİDAT ÖDEMELERİNDE KOLAYLIK

ANKARA(ANKA) - İstanbul Ticaret Odası (İTO) üyesi 370 binden fazla firma, Oda yıllık aidat ve munzam aidat ödemelerini İnternet'ten kredi kartlarıyla çok kolay yapabilecek.

İTO'dan yapılan açıklamaya göre belgelendirme sürecini elektronik hale getiren kuruluş Faaliyet Belgesi, onaylı Ticaret Sicil Gazetesi Sureti ve Kargo Destekli Dış Ticaret Belgesi için İTO Portal'a üye olma ve sözleşme imzalayıp Oda'ya gönderme şartını geçtiğimiz yıl kaldırmıştı. İTO, şimdi de üyelerinin yıllık Oda aidatı ve munzam aidat borç ödemelerini www.ito.org.tr adresinden çok daha kolay yapabilmelerini sağlayan sistemi devreye aldı.

Yeni uygulama ile İstanbul Ticaret Odası üyeleri, ito.org.tr adresinde online işlemler menüsü altında T.C Kimlik No ile uygulamaya girerek, Oda sicil numaraları ile sorgulama yaptıktan sonra güncel borçlarını öğrenip, kredi kartlarıyla ödeyebiliyor. Bunun için artık İTO Portal'a üye olma ve sözleşme imzalama şartı ya da bankaya gitme zorunluluğu bulunmuyor.

Daha önce söz konusu borçlar için; ıslak imzalı ve kaşeli sözleşmenin Oda'ya iletilmesi ve sözleşmede belirtilen e-posta adresine kullanıcı adı ve şifrenin gönderilmesi ile İTO Portal'e giriş yapılması gerekiyordu. (ANKA)

(HM/ORH)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.