Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım yapı kredi atatürk soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen

-THY, PORTO SEFERLERİNE BAŞLIYOR

İSTANBUL(ANKA) - Türk Hava Yolları, Portekiz'de, Lizbon'un ardından Porto'ya da direkt uçuşlarına 30 Nisan itibariyle başlıyor.

HY'den yapılan açıklamaya göre, Türk Hava Yolları' nın, en iyi casino siteleri Portekiz'de, Lisbon' un ardından sefer sağlayacağı 2.nokta, Porto'ya direkt uçuşlar 30 Nisan itibariyle başlıyor. Dünya genelinde olduğu gibi Güney Avrupa'da da büyümesini hız kesmeden sürdüren Türk Hava Yolları, hâlihazırda bölgenin 6 ülkesindeki 24 noktaya uçuş düzenliyor. 30 Nisan 2015'de başlayacak seferlerle Porto'yu da geniş uçuş ağına dâhil edecek Türk Hava Yolları, Porto seferlerini Salı, Perşembe, Cumartesi ve Pazar günleri olmak üzere haftada 4 gün karşılıklı olarak icra edecek. İstanbul'dan Portekiz'in en büyük şehirlerinden biri olan Porto'ya, tüm vergiler dâhil, gidiş-dönüş 129 Euro'dan başlayan ücretlerle seyahat edilebilecek.Ayrıca, Miles&Smiles üyeleri, Porto hattında, önümüzdeki Ekim ayına kadar yüzde 25 mil indirimli ödül biletle seyahat edebilecek ve uçuş sınıflarını yükseltebilecekler.(ANKA)

(AR/ÖZK)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.