Öne Çıkanlar bugünün gündemi pkk cumhurbaşkanı erdoğan terörist azerbaycan cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan suriye Kent diyarbakır Ayyuka eNBE akbank

13. Teknoloji Ödülleri Sahiplerini Buluyor

Ülkemizde yeni teknoloji, yenilikçi ürün, veya süreç geliştirilmesini özendirmek amacıyla TÜBİTAK, TTGV ve TÜSİAD tarafından oluşturulan 13. Teknoloji Ödülleri’nde bu yıl 8 kategoride 45 finalist proje yarışıyor. Ödüller 20 Kasım Salı günü saat 16.00-18.00 arasında Sabancı Center’da düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak. 

Bu yıl Teknoloji Ödülleri’nde “Ürün” ve Süreç” olmak üzere iki ayrı kategoride firma büyüklüğü temel alınarak yedi ödül, bir Büyük Ödül ve Üniversite-Sanayi İş Birliği Ödülü takdim edilecek.

Etkinlik 13. Teknoloji Ödülleri Yürütme Kurulu Başkanı Esin Güral Argat’ınyöneteceği oturumla başlayacak. Oturumda TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, TTGV Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Ultav ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik yer alacak. Ardından, teşrifleri halinde Sanayi ve Ticaret Bakanı Mustafa Varank’ın onur konuğu ve konuşmacı olacağı ödül töreni ile ödüller sahiplerini bulacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.